Museum Aan de Stroom and its collection

Museum Aan de Stroom

The MAS – Museum Aan de Stroom is housed in a tall building with a spiral tower of 62 meters high and offers a beautiful panorama of Antwerp. The museum brings art and heritage of the city, the ‘stroom’, the harbor and the world together. The MAS unites the following various collections: the former Ethnographic Museum, the former National Maritime Museum, the former Folklore Museum, part of the collection of the ‘Vleeshuis’, a collection of museum harbor cranes and the pre-Columbian art Paul and Dora Janssen-Arts collection.

History & Anthropology  History & Anthropology Art & Design  Art & Design Local Miscellaneous Maritime Religion

Museum Aan de Stroom
Hanzestedenplaats 1
2000 Antwerp

Visitor information Museum Aan de Stroom

We don't have information about the opening hours of Museum Aan de Stroom.

OKV CardValid
Antwerp City CardFree
museumPASSmuséesValid
A-kaart OmnioFree
Antwerp city guidesFree
LerarenFree
Normal rate€5.00

Hanzestedenplaats 1, Antwerp

Discover all museums in Antwerp

Museum Aan de Stroom Reviews

Museum Aan de Stroom has 4 ratings.

• K
    Kaz • 10 Nov 2021

Het gebouw alleen al is prachtig en bovenop is het uitzicht over Antwerpen adembenemend. De verschillende tentoonstellingen waren ook zeker de moeite waard. Aanrader!

Visited on 13 Sep 2015

• T
    Trijntje Meulink • 10 Feb 2017

Het MAS is gevestigd in een zeer bijzonder gebouw. Maar niet alleen van buiten is het museum mooi. Op verschillende verdiepingen toont het museum een leuke tentoonstelling met een ander thema. En bovenaan een erg mooi uitzicht!

• ♔
    • 23 Jan 2017

Een ding is zeker kwantiteit ontbreekt hier niet! Zeer groot, pand met veel objecten. Een misschien net te groot assortiment van teveel onderwerpen. Geen specifiek onderwerp, wat het overigens wel interessant houd. Hier kunt u makkelijk 3 uur rondbrengen.

Your review helps other people learn about great and less great museums. If you've visited Museum Aan de Stroom, you can write your review below! Please pay attention to our content guidelines before you post your review.

Please log in or create a free account to review Museum Aan de Stroom.